index | reclama | contact

Categorii




Parteneri

Produse naturiste
ziare
Curs BNR
Vremea (prognoza meteo)
Cadouri

lenjerie intima

dictionar englez roman

anunturi gratuite

anunturi auto

Sfatul zilei

Alimentele cu cele mai multe toxine, care trebuie evitate la consum, sunt margarina vegetala,guma de mestecat, uleiul de mustar, mezelurile si bauturile racoritoare, prajelile si chipsurile.


Saramura de peste ca la Letea

Ingredientele Necesare:

1 Kg peste mai marunt (peste alb: salau, marlita, bibanasi, guvide, etc.), sare mare, ulei, otet, usturoi.

Timp Preparare:

60 minute

Mod De Preparare:

Se curata pestele de mate, nu si de solzi!Se frige pestelel pe o tabla incinsa pe care s-a presarat sare mare (sau pe gratar - atunci se presara sarea pe peste). Se face un mujdei de usturoi ca o maioneza. Se dilueaza mujdeiul cu apa pana capata consistenta smantanei. Se aseaza pestele intr-un vas putin inalt sau in ceaun (dupa ce s-a curatat cu un cutit surplusul de sare de pe pestele fript). Se toarna mujdeiul peste peste pana cand in acopera si se da intr-un clocot mic.

Grad Dificultate:

redusa

Mentiuni

In mujdeiul de usturoi se poate pune ciusca taiata marunt! Se serveste cu mamaliguta calda! La servire se presara marar sau patrunjel. Otetul se foloseste la mujdei: se pune in mujdei inainte de a-l dilua

Alte informatii despre: Saramura de peste ca la Letea

Comentarii

Adauga comentariu