index | reclama | contact

Categorii




Parteneri

Produse naturiste
ziare
Curs BNR
Vremea (prognoza meteo)
Cadouri

lenjerie intima

dictionar englez roman

anunturi gratuite

anunturi auto

Sfatul zilei

Pentru prepararea supelor crème se adauga lapte mai mult decat apa, si dupa ce a fiert supa si a fost pusa in farfurii se adauga smantana, unt si branza rasa.


salata de atum a la Portugheza

Ingredientele Necesare:

Ptr. 2 persoane: 2 conserve de ton ( peste) 1 ceapa rosie 2 rosii dupa gust zeama de lamiie

Timp Preparare:

5 minute

Mod De Preparare:

Ceapa se taie marunt. Rosiile se taie cubulete.Se amesteca toate ingredientele impreuna cu pestele scurs de zeama sau uleiul din conserva. Se serveste cu piine proaspata. Pofta buna.

Grad Dificultate:

redusa

Alte informatii despre: salata de atum a la Portugheza

Comentarii

Adauga comentariu