index | reclama | contact

Categorii




Parteneri

Produse naturiste
ziare
Curs BNR
Vremea (prognoza meteo)
Cadouri

lenjerie intima

dictionar englez roman

anunturi gratuite

anunturi auto

Sfatul zilei

Pentru acrirea ciorbei se foloseste fie bors fie zeama de corcoduse. Zeama de corcoduse se obtine dupa ce corcodusele au fost fierte in putina apa si se limpezesc intr-o sita, ia zeama este lasatat sa se scurga intr-un castron.


Fasole facaluita (frecata)

Ingredientele Necesare:

500 gr. fasole, un morcov, o telina mica, un pastarnac, o ceapa mijlocie, 100 - 150 mililitri ulei, o jumatate de lingura pasta de tomate,3-4 catei de usturoi.

Timp Preparare:

60 minute

Mod De Preparare:

Se alege fasolea de impuritati, se spala bine si se pune la fiert. Se arunca primele 2 ape dupa cca 10 minute de fierbere. Cand fasolea este aproape fiarta se adauga zarzavatul taiat ca pentru supe sau ras si se continua pana ce totul este bine fiert. Se strecoara totul si se pune intr-un vas la racit.Se freaca cu mixerul sau se freaca cu lingura de lemn pana ce totul devine o pasta omogena. La frecare se adauga usturoiul pasta si progresiv ulei si apa in care a fiert fasolea ca aceasta sa nu devina prea consistenta (tare) la frecare. Dupa frecare se aseaza aceasta intr-un castron sau bol. Intr-o tigaie se prajeste o ceapa care se stinge cu o lingura de bulion (pasta de tomate). Acest rantas se pune deasupra fasolei iar cand se serveste se tine cont ca sa aiba fiecare portie rantas deasupra. Acesta ii da preparatului un gust deosebit.

Grad Dificultate:

redusa

Mentiuni

Cu cat fasolea este mai veche, cu atat timpul de preparare este mai mare. Mancarea se serveste ca aperitiv si este foarte delicioasa.

Alte informatii despre: Fasole facaluita (frecata)

Comentarii

Adauga comentariu