index | reclama | contact

Categorii




Parteneri

Produse naturiste
ziare
Curs BNR
Vremea (prognoza meteo)
Cadouri

lenjerie intima

dictionar englez roman

anunturi gratuite

anunturi auto

Sfatul zilei

Alimentele cu cele mai multe toxine, care trebuie evitate la consum, sunt margarina vegetala,guma de mestecat, uleiul de mustar, mezelurile si bauturile racoritoare, prajelile si chipsurile.


friptura cu masline

Ingredientele Necesare:

1 kg carne porc, 300 g masline, 1 ardei gras, ulei masline (de preferat), 1 pahar vin alb, condimente, sare

Timp Preparare:

60 minute

Mod De Preparare:

Se taie canea in felii subtiri, se spala si se aseaza intr-o tava unsa cu ulei. Peste carne se aseaza maslinele, ardeiul taiat rondele. Se stropesc toate cu putin ulei, condimente (piper alb,piper rosu), sare. Peste toate acestea se adauga o cana de apa si se introduce la cuptor timp de 40 min. Dupa 40 min se intoarce carnea pe partea cealalta si se toarne paharul de vin in tava. Se mai lasa la cuptor cam 15 min. Se serveste cu orez sau piure de cartofi. Pofta Buna!

Grad Dificultate:

redusa

Alte informatii despre: friptura cu masline

Comentarii

(2010-04-26)
suna bine...am sa incerc si eu
Adauga comentariu