index | reclama | contact

Categorii




Parteneri

Produse naturiste
ziare
Curs BNR
Vremea (prognoza meteo)
Cadouri

lenjerie intima

dictionar englez roman

anunturi gratuite

anunturi auto

Sfatul zilei

Pentru eliminarea mirosului neplacut al pestelui, se tine cam 1 ora in apa rece si 2-3 lingurite de otet.


file de peste cu sos de capere

Ingredientele Necesare:

2 fileuri de peste de preferat cod negru capere, verdeturi proaspete 1 ardei gras, 1 ardei iute, 3 lamai, ulei masline pt gatit,3-4 rosii cherry 2 cepe mari 2 capatani usturoi condimente

Timp Preparare:

150 minute

Mod De Preparare:

Se pun fileurile intr-un caston sau platou mai inalt, peste care se aduga ceapa taiata rondele, usturoiul taiat feliute, condimente (piper, oregano,busuioc,...), putin ulei de masline si zeama de la o lamaie. Se lasa la frigider 2 ore. Dupa ce se scot de la frigider, fileurile se curata si se pun intr-o tava. Peste fileuri se adauga, un ardei iute si unul gras taiat rondele, rosiile, verdeturirle si o lamaie taiata felii cu tot cu coaja. Se stropeste cu ulei de masline, capere din belsug si zeama de la o lamaie. Se la lasa la cuptor 15 min la foc potrivit. Se serveste cu cartofi natur si salata verde. Pofta Buna!

Grad Dificultate:

medie

Alte informatii despre: file de peste cu sos de capere

Comentarii

Adauga comentariu