index | reclama | contact

Categorii




Parteneri

Produse naturiste
ziare
Curs BNR
Vremea (prognoza meteo)
Cadouri

lenjerie intima

dictionar englez roman

anunturi gratuite

anunturi auto

Sfatul zilei

Sare uleiul! Pentru a va feri de neplacerea ca atunci cand puneti uleiul la incins acesta sa sara pe peste tot, puneti putina sare in ulei.


Budinca de ciocolata

Ingredientele Necesare:

80 grame faina 100 grame de ciocolata neagra 90 grame praf de copt 5 oua 60 de grame de unt 40 grame de zahar 40 grame de zahar maro 20ml de frisca rece 250 ml de inghetata de vanilie

Timp Preparare:

15 minute

Mod De Preparare:

Ciocolata se marunteste in bucatele mici si se pune la topit intr-o oala la foc mic. Ouale se sparg intr-un castron,se adauga zaharul si se bate pana se obtine o pasta spumanta. Se toarna acest continut in ciocolata topita si se continua sa se amestece.Cerneti apoi faina si praful de copt intr-un vas. Se adauga faina amestecata cu praful de copt peste continutul initial de ciocolata cu ou, si se pune tot continutul la copt unde se tine cam 5 minute. In timp ce se coc,se ia frisca si se pune in mijlocul a patru farfurii. Se scoate ciocolata fondanta din cuptor si se pune peste frisca. Langa se adauga o lingurita de inghetata. Se serveste imediat.

Grad Dificultate:

medie

Galerie Foto:

 

Alte informatii despre: Budinca de ciocolata

Comentarii

Adauga comentariu