index | reclama | contact

Categorii




Parteneri

Produse naturiste
ziare
Curs BNR
Vremea (prognoza meteo)
Cadouri

lenjerie intima

dictionar englez roman

anunturi gratuite

anunturi auto

Sfatul zilei

Moliile ce apar in pungile de orez sunt o problema! Daca vreti sa evitati aceasta problema plasati in sertarul in care tineti punga de orez cativa catei de usturoi.


Budinca de ciocolata

Ingredientele Necesare:

80 grame faina 100 grame de ciocolata neagra 90 grame praf de copt 5 oua 60 de grame de unt 40 grame de zahar 40 grame de zahar maro 20ml de frisca rece 250 ml de inghetata de vanilie

Timp Preparare:

15 minute

Mod De Preparare:

Ciocolata se marunteste in bucatele mici si se pune la topit intr-o oala la foc mic. Ouale se sparg intr-un castron,se adauga zaharul si se bate pana se obtine o pasta spumanta. Se toarna acest continut in ciocolata topita si se continua sa se amestece.Cerneti apoi faina si praful de copt intr-un vas. Se adauga faina amestecata cu praful de copt peste continutul initial de ciocolata cu ou, si se pune tot continutul la copt unde se tine cam 5 minute. In timp ce se coc,se ia frisca si se pune in mijlocul a patru farfurii. Se scoate ciocolata fondanta din cuptor si se pune peste frisca. Langa se adauga o lingurita de inghetata. Se serveste imediat.

Grad Dificultate:

medie

Galerie Foto:

 

Alte informatii despre: Budinca de ciocolata

Comentarii

Adauga comentariu