index | reclama | contact

Categorii




Parteneri

Produse naturiste
ziare
Curs BNR
Vremea (prognoza meteo)
Cadouri

lenjerie intima

dictionar englez roman

anunturi gratuite

anunturi auto

Sfatul zilei

Sare uleiul! Pentru a va feri de neplacerea ca atunci cand puneti uleiul la incins acesta sa sara pe peste tot, puneti putina sare in ulei.


Portocale zaharisite (pentru ornat torturi)

Ingredientele Necesare:

sirop de zahar bine legat, miez de portocale, desfacut in felii

Timp Preparare:

Nespecificat

Mod De Preparare:

Siropul se fierbe bine.Se ia fiecare felie de portocala cu o scobitoare si se trece prin in siropul fierbinte. Astfel se pun pe o tava in cuptorul caldut si se lasa sa se usuce. Operatia se repeta si a doua zi, imbracind miezul de portocale cu alt strat de sirop, a treia zi din nou si se lasa sa se usuce in cuptorul cald. Se pastreaza in borcane foerte bine inchise si se foloseste pentru a orna torturi.

Grad Dificultate:

medie

Alte informatii despre: Portocale zaharisite (pentru ornat torturi)

Comentarii

Adauga comentariu