index | reclama | contact

Categorii




Parteneri

Produse naturiste
ziare
Curs BNR
Vremea (prognoza meteo)
Cadouri

lenjerie intima

dictionar englez roman

anunturi gratuite

anunturi auto

Sfatul zilei

Cartofii fierți cu coajă păstrează 75% de vitamine, cei curățiți și fierți întregi—60—70%, iar cei tăiați bucățele — doar 35—50%. La fierberea cartofilor se va urmări ca apa să-i acopere cel mult cu l cm. 


Clătite umplute cu brînză de vaci

Ingredientele Necesare:

1/4 kg brînză de vaci, un ou, o lingură cu vîrf de zahăr, coajă de lămîie.

Timp Preparare:

Nespecificat

Mod De Preparare:

Se ia branza si se mărunţeşte bine cu dosul furculiţei dupa care se amestecă bine cu oul întreg, zahărul şi coajă de lămaie sau cu vanilie. Umplutura este sufcientă pentru 6-7 clătite. Dupa ce clătita s-a copt pe o parte, se întoarce pe cealaltă şi, imediat, pe jumătate din ea se pune o lingură cu vîrf din umplutură care apoi se întinde cu dosul lingurii sau cu cuţitul, uniform, şi se acoperă cu jumătatea rămasă neunsă. Clătita se coace pînă cînd se rumeneşte dedesubt, apoi se întoarce cu cuţitul, cu partea de deasupra în jos şi se lasă să se coacă în continuare pe această parte. În felul acesta, se pătrunde suficient şi umplutura. Se ridică tigaia şi se lasă clătita să alunece într-o cratiţă aşezata pe un vas cu apă fierbinte; astfel, clătitele se vor menţine calde pînă la servire. Se pudrează cu zahăr şi vanilie. Clătitele rămase de pe o zi pe alta se pot reîncălzi tot pe un vas cu apă fierbinte, cu 20 minute înainte de servire.

Grad Dificultate:

redusa

Alte informatii despre: Clătite umplute cu brînză de vaci

Comentarii

Adauga comentariu