index | reclama | contact

Categorii




Parteneri

Produse naturiste
ziare
Curs BNR
Vremea (prognoza meteo)
Cadouri

lenjerie intima

dictionar englez roman

anunturi gratuite

anunturi auto

Sfatul zilei

Cartofii fierți cu coajă păstrează 75% de vitamine, cei curățiți și fierți întregi—60—70%, iar cei tăiați bucățele — doar 35—50%. La fierberea cartofilor se va urmări ca apa să-i acopere cel mult cu l cm. 


Clătite cu marmeladă sau dulceaţa

Ingredientele Necesare:

Marmeladă, dulceaţă, 3-4 linguri alcool pur.

Timp Preparare:

Nespecificat

Mod De Preparare:

După ce toate clătitele au fost coapte, păstrate calde pe apă fierbinte, se ung cu marmeladă sau dulceaţă şi se împăturesc în patru. pentru a avea grija sa nu se scurga continutul cat se incalzesc,se vor împacheta ca sarmalele şi se vor păstra la cald acoperite, pînă cand se servesc. Clătitele împăturite în patru se pot flamba la masă. Se aranjeaza apoi clatitele pe o farfurie iar peste se presara zahar pudra şi se stropesc bine cu 3-4 linguri de alcool pur. Pentru o cina deosebita la masă, se poate aprinde alcoolul care, arzînd, va carameliza zahărul şi va da un gust plăcut clătitelor.

Grad Dificultate:

redusa

Alte informatii despre: Clătite cu marmeladă sau dulceaţa

Comentarii

Adauga comentariu