index | reclama | contact

Categorii




Parteneri

Produse naturiste
ziare
Curs BNR
Vremea (prognoza meteo)
Cadouri

lenjerie intima

dictionar englez roman

anunturi gratuite

anunturi auto

Sfatul zilei

Alimentele cu cele mai multe toxine, care trebuie evitate la consum, sunt margarina vegetala,guma de mestecat, uleiul de mustar, mezelurile si bauturile racoritoare, prajelile si chipsurile.


Paste cu scoici si surimi

Ingredientele Necesare:

100 gr carne de scoici 100 gr maioneza 100 gr surimi 250 gr paste penne sare si piper dupa gust 3 linguri unt 20 linguri apa

Timp Preparare:

20 minute

Mod De Preparare:

1.Puneti pastele in 2 l de apa care a dat in clocot si lasati aproximativ 10 minute la foc mediu 2.Intr-o oala mai mica puneti cele 3 linguri de unt la foc mic spre mediu, amestecand, pana se topeste. 3.Adaugati sare si piper dupa gust, lasati focul mai mic si apoi adaugati carnea de scoici. 4. Amestecati fara oprire, apoi adaugati 5-10 linguri de apa atunci cand observati ca este posibil ca scoicile sa se arda. 5.Taiati surimi cubulete 6.Cand scoicile au mai scazut ca volum, adaugati surimi 7.Mai lasati maxim 2 minute pe foc, timp in care amestecati, dar cu foarte multa gija, astfel incat sa nu zdrobiti surimi 8.Cand pastele sunt gata, adaugati amestecul de mai sus si maioneza

Grad Dificultate:

medie

Alte informatii despre: Paste cu scoici si surimi

Comentarii

Adauga comentariu