index | reclama | contact

Categorii




Parteneri

Produse naturiste
ziare
Curs BNR
Vremea (prognoza meteo)
Cadouri

lenjerie intima

dictionar englez roman

anunturi gratuite

anunturi auto

Sfatul zilei

Cartofii fierți cu coajă păstrează 75% de vitamine, cei curățiți și fierți întregi—60—70%, iar cei tăiați bucățele — doar 35—50%. La fierberea cartofilor se va urmări ca apa să-i acopere cel mult cu l cm. 


File de peste florentin

Ingredientele Necesare:

3 linguri unt 3 linguri faina sos picant (dupa gust) sare si piper (dupa gust) 1 cana de lapte œ cana de cascaval ras 300 gr de spanac tocat congelat 450 gr file de peste paprika

Timp Preparare:

30 minute

Mod De Preparare:

1.Gatiti untul, faina, sosul picant si condimentele intr-un bol mare la cuptorul cu microunde pentru 2 minute, amestecand o data. 2.Adaugati laptele incet, amestecati, apoi dati focul tare pentru 2 minute, amestecand dupa primul minut. 3.Cand sosul devine gros adaugati cascavalul si amestecati pana se topeste. 4.Puneti spanacul intr-o farfurie plata si mare si adaugati jumatate din sos 5.Amestecati si apoi nivelati 6.Aranjati pestele deasupra, acoperiti cu hartie cerata si introduceti in cuptorul cu microunde la putere maxima pentru 2 minute 7.Puneti sosul ramas peste peste, apoi paprika si introduceti din nou la cuptor pana cand pestele este gata

Grad Dificultate:

medie

Galerie Foto:

 

Alte informatii despre: File de peste florentin

Comentarii

Adauga comentariu