index | reclama | contact

Categorii




Parteneri

Produse naturiste
ziare
Curs BNR
Vremea (prognoza meteo)
Cadouri

lenjerie intima

dictionar englez roman

anunturi gratuite

anunturi auto

Sfatul zilei

Alimentele cu cele mai multe toxine, care trebuie evitate la consum, sunt margarina vegetala,guma de mestecat, uleiul de mustar, mezelurile si bauturile racoritoare, prajelile si chipsurile.


File de peste florentin

Ingredientele Necesare:

3 linguri unt 3 linguri faina sos picant (dupa gust) sare si piper (dupa gust) 1 cana de lapte cana de cascaval ras 300 gr de spanac tocat congelat 450 gr file de peste paprika

Timp Preparare:

30 minute

Mod De Preparare:

1.Gatiti untul, faina, sosul picant si condimentele intr-un bol mare la cuptorul cu microunde pentru 2 minute, amestecand o data. 2.Adaugati laptele incet, amestecati, apoi dati focul tare pentru 2 minute, amestecand dupa primul minut. 3.Cand sosul devine gros adaugati cascavalul si amestecati pana se topeste. 4.Puneti spanacul intr-o farfurie plata si mare si adaugati jumatate din sos 5.Amestecati si apoi nivelati 6.Aranjati pestele deasupra, acoperiti cu hartie cerata si introduceti in cuptorul cu microunde la putere maxima pentru 2 minute 7.Puneti sosul ramas peste peste, apoi paprika si introduceti din nou la cuptor pana cand pestele este gata

Grad Dificultate:

medie

Galerie Foto:

 

Alte informatii despre: File de peste florentin

Comentarii

Adauga comentariu