index | reclama | contact

Categorii




Parteneri

Produse naturiste
ziare
Curs BNR
Vremea (prognoza meteo)
Cadouri

lenjerie intima

dictionar englez roman

anunturi gratuite

anunturi auto

Sfatul zilei

Cartofii fierți cu coajă păstrează 75% de vitamine, cei curățiți și fierți întregi—60—70%, iar cei tăiați bucățele — doar 35—50%. La fierberea cartofilor se va urmări ca apa să-i acopere cel mult cu l cm. 


Vitel cu ghimbir

Ingredientele Necesare:

300 g mushi vitel 3 linguri sos de soia 1 lingurita burbon 1 lingurita zahar 1 catel de usturoi pisat ghimbir 1 lingurita amidon de porumb 2 linguri de ulei

Timp Preparare:

15 minute

Mod De Preparare:

1. Taiati carnea in 2 felii subtiri 2.Amestecati sosul de soia, burbonul, zaharul, ghimbirul si amidonul de porumb si turnati-l peste carne, lasati la marinat in frigider pt o ora cel putin. 3.Infierbantati o tigaie cu ulei si prajiti bucatile de carne 4.Nu prajiti prea tare bucatile de carne! Ar trebui sa fie gata in 5 minute!

Grad Dificultate:

redusa

Alte informatii despre: Vitel cu ghimbir

Comentarii

Adauga comentariu