index | reclama | contact

Categorii




Parteneri

Produse naturiste
ziare
Curs BNR
Vremea (prognoza meteo)
Cadouri

lenjerie intima

dictionar englez roman

anunturi gratuite

anunturi auto

Sfatul zilei

Friptura gustoasa! Pentru a fragezi friptura se unge inainte de a o prepara cu mustar.


COLIVA DE GRAU

Ingredientele Necesare:

1 kg de grau cacao nuca bombonele mici cocos

Timp Preparare:

1 minute

Mod De Preparare:

Se fierbe graul se adauga o lingurita de sare,si se lasa la foc mic maxim 45min.Dupa ce a fiert bine se lasa la racit,dupa care se pun nucile,cacaoa.Se amesteca bine ,bine..

Grad Dificultate:

medie

Mentiuni

se pune pe platou ,dupa care o decoram cu cacao ,cu, cocos sau cu bombonel

Alte informatii despre: COLIVA DE GRAU

Comentarii

(2009-04-12)
total gresit: timpul de fierbere este determinat de felul in care se prezinta graul DECORTICAT - la fiert se pune o cantitate de grau si de 3,5 ori mai mult apa (ex.:1 kg.grau = 3,5 litri apa) la foc mic se fierbe pana cand graul este perfect moale formand un fel de pasta (daca putem spune) zaharul se pune cu cca 20 - 30 min.innainte de final ( pus dupa stat din fiert, zaharul inmoaie) se adauga arome:coaja de lamaie,es.de rom si daca aveti impresia ca e molcuta, se adauga cateva linguri de faina dein biscuiti simpli Deci, in concluzie, daca dam o reteta sa o dam corect.
(2009-12-29)
ai dreptate, mai ales pentru coliva
Adauga comentariu