index | reclama | contact

Categorii




Parteneri

Produse naturiste
ziare
Curs BNR
Vremea (prognoza meteo)
Cadouri

lenjerie intima

dictionar englez roman

anunturi gratuite

anunturi auto

Sfatul zilei

Este bine ca, atunci cand fierbem cartofii, acestia sa se fiarba la foc incet, deoarece daca focul este prea puternic, ei se vor sfarama la suprafata si vor ramane tari la mijloc.


COLIVA DE GRAU

Ingredientele Necesare:

1 kg de grau cacao nuca bombonele mici cocos

Timp Preparare:

1 minute

Mod De Preparare:

Se fierbe graul se adauga o lingurita de sare,si se lasa la foc mic maxim 45min.Dupa ce a fiert bine se lasa la racit,dupa care se pun nucile,cacaoa.Se amesteca bine ,bine..

Grad Dificultate:

medie

Mentiuni

se pune pe platou ,dupa care o decoram cu cacao ,cu, cocos sau cu bombonel

Alte informatii despre: COLIVA DE GRAU

Comentarii

(2009-04-12)
total gresit: timpul de fierbere este determinat de felul in care se prezinta graul DECORTICAT - la fiert se pune o cantitate de grau si de 3,5 ori mai mult apa (ex.:1 kg.grau = 3,5 litri apa) la foc mic se fierbe pana cand graul este perfect moale formand un fel de pasta (daca putem spune) zaharul se pune cu cca 20 - 30 min.innainte de final ( pus dupa stat din fiert, zaharul inmoaie) se adauga arome:coaja de lamaie,es.de rom si daca aveti impresia ca e molcuta, se adauga cateva linguri de faina dein biscuiti simpli Deci, in concluzie, daca dam o reteta sa o dam corect.
(2009-12-29)
ai dreptate, mai ales pentru coliva
Adauga comentariu