index | reclama | contact

Categorii




Parteneri

Produse naturiste
ziare
Curs BNR
Vremea (prognoza meteo)
Cadouri

lenjerie intima

dictionar englez roman

anunturi gratuite

anunturi auto

Sfatul zilei

La prepararea icrelor este bine sa se foloseasca neaparat apa minerala sau sifon rece, pentru a le face mai consistente.


Supa vieneza

Ingredientele Necesare:

boia (1 lingura), carne (500 g), cartofi (500 g), cepe (5), faina (1 lingura), oase (2-3), piper, sare, untura (80 g), catei de usturoi (2).

Timp Preparare:

Nespecificat

Mod De Preparare:

Oasele se fierb in apa rece, se ia supa, se pune sare dupa gust. Se lasa la fiert o ora. Cepele se taie pestisori, se auresc in untura, presarind si boiaua. Se stinge cu 4 cesti de supa, apoi se lasa sa fiarba citeva clocote si se da totul prin sita. In acest bulion se pun bucatele de carne, usturoiul si chimenul pisate, sarea, piperul si se lasa totul sa fiarba pina ce carnea devine moale. Faina se dizolva cu putina supa, se toarna peste carne si se mai adauga 5 cesti de supa de oase. Cartofii care au fost taiati cubulete vor fi adaugati si ei.

Grad Dificultate:

redusa

Alte informatii despre: Supa vieneza

Comentarii

Adauga comentariu