index | reclama | contact

Categorii




Parteneri

Produse naturiste
ziare
Curs BNR
Vremea (prognoza meteo)
Cadouri

lenjerie intima

dictionar englez roman

anunturi gratuite

anunturi auto

Sfatul zilei

Pentru prepararea supelor crème se adauga lapte mai mult decat apa, si dupa ce a fiert supa si a fost pusa in farfurii se adauga smantana, unt si branza rasa.


Supa din carne de vita

Ingredientele Necesare:

1 ˝ kg de rasol cu os cu maduva, o ceapa, 1 morcov, ˝ telina, 3 l de apa, sare

Timp Preparare:

Nespecificat

Mod De Preparare:

Puneti rasolul taiat in bucati sa fiarba cu apa rece, la foc mic. Luati, cu grija, toata spuma, apoi adaugati legumele bine curatate si spalate. Dupa 30 de minute de fierbere, se sareaza. Lasati in continuare vasul pe foc mic timp 2 ore. Cind carnea este fiarta, scoateti rasolul si puneti-l in vas curat, la caldura. In acel moment il si acoperiti. Strecurati supa, taiati morcovul si telina in 3-4 bucati mari; pentru supa, pregatiti galuste din: 2 oua si 3-4 linguri de gris. Separati albusurile de galbenusuri. Bateti-le spuma tare, adaugati galbenusurile, apoi, putin cite putin, puneti grisul. Cind supa clocoteste, puneti pe rind galustele, luind cite o de lingura din compozitie. Cind toate galustele s-au ridicat deasupra, intoarceti-le. Deasupra se presara cu patrunjel verde, tocat marunt.

Grad Dificultate:

medie

Alte informatii despre: Supa din carne de vita

Comentarii

Adauga comentariu