index | reclama | contact

Categorii




Parteneri

Produse naturiste
ziare
Curs BNR
Vremea (prognoza meteo)
Cadouri

lenjerie intima

dictionar englez roman

anunturi gratuite

anunturi auto

Sfatul zilei

Moliile ce apar in pungile de orez sunt o problema! Daca vreti sa evitati aceasta problema plasati in sertarul in care tineti punga de orez cativa catei de usturoi.


Supa de rosii

Ingredientele Necesare:

300 g carne de pui cu mult os, de vacă sau viţel, morcov, pătrunjel, ceapă (circa 250 g), 1/2 l suc de roşii, 40 g orez, ţelină, sare.

Timp Preparare:

Nespecificat

Mod De Preparare:

Carnea tăiată īn bucăţi se pune īn 2 l apă rece cu o linguriţă rasă de sare şi se lasă să fiarbă la foc mic circa1 ora, dacă este carne de viţel sau de vacă. Se adaugă apoi zarzavatul tăiat īn sferturi şi ceapa. Dacă este carne de pui, zarzavatul se adaugă imediat, după ce a dat apa īn clocot. Dupa ce toate ingredientele s-au fiert, se scoate tot zarzavatul sau numai o parte, se pune sucul de roşii şi orezul şi se amestecă bine ca să nu se lipească de fundul oalei. Se mai lasa la fiert īncă jumatate de ora ca să se īnmoaie şi orezul. Dacă supa este prea deasă, se mai completează lichidul cu apă sau suc de roşii, ca să rezulte circa 2 l de supă, se pune sare sau, daca preferati, o linguriţă de \"Vegeta\". Pentru aromă, se pun frunze de pătrunjel şi o mică frunză de ţelină, tocate. Dacă nu a fost carnea grasă, se pun cīteva bucăţele de unt sau o lingură cu untdelemn, după ce supa s-a luat de pe foc. Se serveşte ca atare sau se drege cu 2 gălbenuşuri bătute bine cu 2 linguri de apă rece sau cu un gălbenuş şi 100 ml smīntīnă sau iaurt. Pofta Buna

Grad Dificultate:

medie

Alte informatii despre: Supa de rosii

Comentarii

Adauga comentariu