index | reclama | contact

Categorii




Parteneri

Produse naturiste
ziare
Curs BNR
Vremea (prognoza meteo)
Cadouri

lenjerie intima

dictionar englez roman

anunturi gratuite

anunturi auto

Sfatul zilei

Sare uleiul! Pentru a va feri de neplacerea ca atunci cand puneti uleiul la incins acesta sa sara pe peste tot, puneti putina sare in ulei.


Supa din oase

Ingredientele Necesare:

telina, ceapa (1buc.), patrunjel, piper, sare, apa (2 1/2 litri), morcov (1buc.), pastarnac (1buc.), oase de vaca (1kg).

Timp Preparare:

Nespecificat

Mod De Preparare:

Cu ajutorul unui satir se iau oasele si se sparg dupa care se spala bine si se pun la fiert cu apa rece si putina sare. Cind s-a format spuma, se stringe cu lingura iar dupa o ora si jumatate se adauga si zarzavatul curatat si spalat; de asemenea, boabele de piper. Dupa ce totul este bine fiert, se da oala la o parte, se lasa sa se limpezeasca si se strecoara intr-o cratita care se aseaza din nou la fiert. Cind supa incepe sa clocoteasca, se adauga taiteii. Se lasa sa dea un clocot, doua, se rastoarna supa in castron, iar pe deasupra se presara cu patrunjel tocat fin. Aceasta supa se poate pregati si cu galuste de gris, de creier sau de ficat, in functie de gusturi si preferinte.

Grad Dificultate:

medie

Alte informatii despre: Supa din oase

Comentarii

(2008-12-03)
ok
Adauga comentariu