index | reclama | contact

Categorii




Parteneri

Produse naturiste
ziare
Curs BNR
Vremea (prognoza meteo)
Cadouri

lenjerie intima

dictionar englez roman

anunturi gratuite

anunturi auto

Sfatul zilei

Daca nu aveti lapte puteti face blatul pentru clatite si cu apa minerala. Vor iesi mai putin gustoase dar lipsa laptelui nu va va impiedica sa va faceti o pofta.


Supa de legume cu costita afumata

Ingredientele Necesare:

morcov (3 buc.), telina (1 buc.), ceapa (2 buc.), varza (2-3 foi), rosii (2-3 buc.), mazare (100-150 gr.), sare, piper, apa (2 l), untdelemn (70-80 gr.), costita afumata (100-150 gr.), usturoi (2-3 catei), cascaval (100 gr.), macaroane (40-50 gr.)

Timp Preparare:

Nespecificat

Mod De Preparare:

Se curata zarzavatul, se spala, dupa care se taie marunt . Se pune la calit in grasime. Se adauga apa fierbinte sau, daca se poate, zeama de carne, si se lasa sa se fiarba la foc potrivit impreuna cu bucata de costita. Cand s-a fiert totul, se scoate costita si se taie patratele; macaroanele, care au fost fierte separat, se taie in bucatele si se introduc in supa odata cu mazarea si costita. Dupa cateva clocote, se adauga rosiile curatate si taiate felii sau bulionul. Cand supa este fiarta se potriveste gustul cu usturoi pisat si se sareaza.

Grad Dificultate:

medie

Mentiuni

La masa se serveste cu cascaval ras pe deasupra.

Alte informatii despre: Supa de legume cu costita afumata

Comentarii

Adauga comentariu