index | reclama | contact

Categorii




Parteneri

Produse naturiste
ziare
Curs BNR
Vremea (prognoza meteo)
Cadouri

lenjerie intima

dictionar englez roman

anunturi gratuite

anunturi auto

Sfatul zilei

Cartofii fierți cu coajă păstrează 75% de vitamine, cei curățiți și fierți întregi—60—70%, iar cei tăiați bucățele — doar 35—50%. La fierberea cartofilor se va urmări ca apa să-i acopere cel mult cu l cm. 


Supa de iarna

Ingredientele Necesare:

carne de vaca (250 g), carne afumata de porc (250 g), fasole uscata (200 g), cartofi (400 g), telina (frunze), varza (1), apa (2 1/2 l), sare, piper, smintina (100 g), faina (1 lingura)

Timp Preparare:

Nespecificat

Mod De Preparare:

Se pune fasolea la inmuiat de cu seara. A doua zi dimineata se scurge, apoi se pune la fiert impreuna cu carnea afumata si cea proaspata, taiata bucatele. Dupa cca 1 1/2 ora se pot adauga cartofii taiati in felii, telina si varza taiata in sferturi. Se pipereaza si se sareaza si se lasa sa fiarba si zarzavatul. Cind supa e gata, se amesteca smintina cu faina, se adauga putina supa si se toarna totul in cratita.

Grad Dificultate:

medie

Alte informatii despre: Supa de iarna

Comentarii

Adauga comentariu