index | reclama | contact

Categorii




Parteneri

Produse naturiste
ziare
Curs BNR
Vremea (prognoza meteo)
Cadouri

lenjerie intima

dictionar englez roman

anunturi gratuite

anunturi auto

Sfatul zilei

Pentru prepararea supelor crčme se adauga lapte mai mult decat apa, si dupa ce a fiert supa si a fost pusa in farfurii se adauga smantana, unt si branza rasa.


Supă a la Izalina

Ingredientele Necesare:

3 ţeline mijlocii, 2 morcovi, 2 bucăţi patrunjel, o ceapă

Timp Preparare:

Nespecificat

Mod De Preparare:

Se călesc ţelina, pătrunjelul, morcovul şi ceapa īn puţin ulei, pīnă la rumenire uşoară; se adaugă sare şi piper, după gust, şi se toarnă apă peste compoziţie. Se fierbe pīnă la īnmuierea legumelor. Se răceşte, după care se trece prin mixer pentru a se obţine o pastă de consistenţa smīntīnei. Se adaugă supa de carne. Se serveşte alături de crutoane de pīine prajită.

Grad Dificultate:

redusa

Alte informatii despre: Supă a la Izalina

Comentarii

Adauga comentariu