index | reclama | contact

Categorii




Parteneri

Produse naturiste
ziare
Curs BNR
Vremea (prognoza meteo)
Cadouri

lenjerie intima

dictionar englez roman

anunturi gratuite

anunturi auto

Sfatul zilei

Ouale se tin in apa rece cam 5-6 miute dupa ce s-au fiert pentru a se putea decoji mai usor. Un ou moale e gata intr-un minut, unul cleios in 3 minute, iar unul tare in 5 minute de cand a inceput apa sa fiarba.


Budinca de varza acra cu orez

Ingredientele Necesare:

1 1/2kg de varza acra, 200 g de orez, 150 g de untura, 100 g de pesmet, 100 g de ceapa

Timp Preparare:

Nespecificat

Mod De Preparare:

Taiati varza in fisii foarte subtiri, Dupa care o spalati si stoarceti foarte bine. Caliti-o pe jumatate in grasime dupa care, la sfarsit adaugati vinul. Ceapa tocata se pune la calit in grasime si adaugati orezul, pasta de rosii si o ceasca cu apa. Condimentati, ungeti tava cu untura, tapetati-o cu putin pesmet, asezati un strat de varza, unul de orez (deasupra sa fie tot varza). Tava se tine pentru 30 de minute la cuptor.

Grad Dificultate:

medie

Mentiuni

Se serveste cu smintina si mamaliga.

Alte informatii despre: Budinca de varza acra cu orez

Comentarii

Adauga comentariu