index | reclama | contact

Categorii




Parteneri

Produse naturiste
ziare
Curs BNR
Vremea (prognoza meteo)
Cadouri

lenjerie intima

dictionar englez roman

anunturi gratuite

anunturi auto

Sfatul zilei

Pentru prepararea supelor crème se adauga lapte mai mult decat apa, si dupa ce a fiert supa si a fost pusa in farfurii se adauga smantana, unt si branza rasa.


Budinca de carne

Ingredientele Necesare:

carne de porc (125 g), carne de berbec (375 g), sare, oua (5), piine (75-100 g), ciuperci, bulion (3 linguri), smintina (3 linguri), brinza rasa (2 linguri)

Timp Preparare:

Nespecificat

Mod De Preparare:

Carnea se taie bucati mici dupa care se amesteca bine cu sare, boia, ou, paine inmuiata in lapte si ciuperci tocate. Intreaga compozitie se pune apoi intr-o cratita unsa cu grasime si se lasa in cuptor aproximativ 40 de minute. Ouale fierte se taie in felii, se aranjeaza pe deasupra budincii atunci cind aceasta este aproape gata. Din smantana, bulion si brinza rasa pregatim un sos picant pe care-l turnam peste budinca. Se mai lasa cratita 10 minute in cuptor, apoi se serveste mancarea fierbinte, cu salata sau muraturi. Pofta Buna.

Grad Dificultate:

medie

Alte informatii despre: Budinca de carne

Comentarii

Adauga comentariu