index | reclama | contact

Categorii




Parteneri

Produse naturiste
ziare
Curs BNR
Vremea (prognoza meteo)
Cadouri

lenjerie intima

dictionar englez roman

anunturi gratuite

anunturi auto

Sfatul zilei

Pentru prepararea supelor crème se adauga lapte mai mult decat apa, si dupa ce a fiert supa si a fost pusa in farfurii se adauga smantana, unt si branza rasa.


Chiftele din dovlecei cruzi

Ingredientele Necesare:

2 dovlecei de marime mijlocie (cca 1 kg amindoi), un ou, 30 g faina, un virf de cutit de piper, o lingurita cu virf marar taiat marunt,50 g brinza telemea rasa sau cascaval ras, untdelemn.

Timp Preparare:

Nespecificat

Mod De Preparare:

Dovleceii se curata subtire de coaja, se taie in jumatati pe lungime, li se scot semintele cu o lingura, apoi se rad prin razatoarea cu gauri mari, se amesteca cu 1/2 ligurita de sare, lasindu-se 30 minute sa-si lase apa.Dupa aceea, se limpezesca putin de sare, se storc in pumni si se pun intr-o olita.Se adauga oul intreg, branza rasa, faina, neaparat mararul si numai daca doriti, piperul. Se amesteca bine intreaga compozitie.

Grad Dificultate:

medie

Alte informatii despre: Chiftele din dovlecei cruzi

Comentarii

Adauga comentariu