index | reclama | contact

Categorii




Parteneri

Produse naturiste
ziare
Curs BNR
Vremea (prognoza meteo)
Cadouri

lenjerie intima

dictionar englez roman

anunturi gratuite

anunturi auto

Sfatul zilei

Fazanul este un fel de carne delicios, asemanator la gust cu puiul, cu pielita mai groasa care capata un gust delicios daca in procesul de preparare se adauga bere.


Ardei umpluti cu vinete

Ingredientele Necesare:

4 vinete, 4-6 ardei grasi, 2 oua, ulei, sare, piper, o lingura de mujdei

Timp Preparare:

60 minute

Mod De Preparare:

Spalati ardeii si curatati-i de seminte. Taiati-i in jumatati pe lung. Din vinete faceti o salata obisnuita. Potriviti salata de sare, piper, adaugati mujdeiul, apoi combinati-o cu ouale batute ca pentru omleta. Umpleti ardeii, presarati-i cu putin pesmet, asezati-i intr-un vas cu grasime si dati la cuptorul incalzit in prealabil pentru 30 de minute. Serviti preparatul cu sos de rosii picant. Ardei grasi mai pot fi umpluti cu: orez fiert combinat cu ciuperci inabusite si presarati cu cascaval ras. Vasul se pune la cuptor. Se tine 25 de minute la foc potrivit Pofta Buna.

Grad Dificultate:

redusa

Alte informatii despre: Ardei umpluti cu vinete

Comentarii

Adauga comentariu