index | reclama | contact

Categorii




Parteneri

Produse naturiste
ziare
Curs BNR
Vremea (prognoza meteo)
Cadouri

lenjerie intima

dictionar englez roman

anunturi gratuite

anunturi auto

Sfatul zilei

La prepararea icrelor este bine sa se foloseasca neaparat apa minerala sau sifon rece, pentru a le face mai consistente.


Ardei umpluti cu legume

Ingredientele Necesare:

8 ardei, 2 morcovi, 1 patrunjel, 1 ceapa, 3-4 rosii, 1 lingura zahar, 3 linguri ulei

Timp Preparare:

Nespecificat

Mod De Preparare:

Ardei umpluti cu carne, se pun 1-2 minute in apa clocotita, putin sarata; se scot apoi pe o sita si se lasa sa se scurga. Apoi, se pune umplutura, se asaza pe un rand in cratita se toarna deasupra apa sau supa de carne, se adauga unt sau ulei si bulion de rosii si se lasa sa fiarba inabusit cu capac, in cuptor sau pe plita, timp de 30-40 minute. Pentru prepararea umpluturii de legume se ia morcovul si se taie in lungime, patrunjelul si ceapa si se prajesc in ulei, se adauga apoi rosii proaspete curatate de seminte si pielita, taiate marunt, se presara putin zahar, sare, piper si se prajesc.

Grad Dificultate:

medie

Mentiuni

Daca ardeii se servesc calzi la masa, se toarna deasupra smantana. Ardeii se pot servi si reci.

Alte informatii despre: Ardei umpluti cu legume

Comentarii

Adauga comentariu