index | reclama | contact

Categorii




Parteneri

Produse naturiste
ziare
Curs BNR
Vremea (prognoza meteo)
Cadouri

lenjerie intima

dictionar englez roman

anunturi gratuite

anunturi auto

Sfatul zilei

La prepararea icrelor este bine sa se foloseasca neaparat apa minerala sau sifon rece, pentru a le face mai consistente.


Ardei copti cuc sos alb

Ingredientele Necesare:

1 kg ardei grasi; sos alb: 75 g unt sau margarina, 60 g faina, 500 ml lapte, 100 g brinza telemea, zeama sau sare de lamiie, marar sau patrunjel tocat; 50-100 g brinza telemea sau cascaval ras.

Timp Preparare:

Nespecificat

Mod De Preparare:

Ardeii mai grasi si drepti se coc si apoi se curata. Dupa ce s-au curatat, se taie in felii late si se asaza in strat subtire in vasul uns cu unt. Se pregateste sosul alb. Sosul nu se sareaza deoarece ardeii au absorbit sare suficienta, cand au fost presarati dupa ce s-au copt. Se acreste putin si se aromeaza cu marar sau patrunjel taiat marunt, apoi se desarta peste ardei, presarindu-se cu brinza rasa. Se infierbinta la cuptor cu 10 minute inainte de servire. Pofta Buna

Grad Dificultate:

medie

Alte informatii despre: Ardei copti cuc sos alb

Comentarii

Adauga comentariu