index | reclama | contact

Categorii




Parteneri

Produse naturiste
ziare
Curs BNR
Vremea (prognoza meteo)
Cadouri

lenjerie intima

dictionar englez roman

anunturi gratuite

anunturi auto

Sfatul zilei

Stiati ca dulceața nu se va zaharisi, dacă la fierbere se va adăuga puțină zeamă de lămîie. 


Cascaval Pane

Ingredientele Necesare:

100-150 g caşcaval, unt sau untdelemn, lapte, făină.

Timp Preparare:

Nespecificat

Mod De Preparare:

Caşcavalul se taie în felii de 1 cm grosime, în bucăţi potrivite. Feliile se trec prin lapte sau apă şi apoi prin făină, ou (bine bătut cu furculiţa, pînă cînd se face puţină spumă) şi la urmă prin pesmet. Se pregătesc toate feliile. O tigaie goală (potrivită după cantitatea caşcavalului) se înfierbîntă 3-4 minute la foc mic (nu direct pe flacără). Se pune untdelemn cît să o acopere în strat subţire şi imediat se aşează feliile de caşcaval, care se prăjesc pe ambele părţi pînă ce se rumenesc şi caşcavalul se înmoaie. Se servesc imediat, altfel se vor întări. Este foarte important sa nu se raceasca. Pofta Buna.

Grad Dificultate:

redusa

Alte informatii despre: Cascaval Pane

Comentarii

Adauga comentariu