index | reclama | contact

Categorii




Parteneri

Produse naturiste
ziare
Curs BNR
Vremea (prognoza meteo)
Cadouri

lenjerie intima

dictionar englez roman

anunturi gratuite

anunturi auto

Sfatul zilei

Fazanul este un fel de carne delicios, asemanator la gust cu puiul, cu pielita mai groasa care capata un gust delicios daca in procesul de preparare se adauga bere.


Penne alla Carbonara

Ingredientele Necesare:

200 g paste fainoase sare 100 g slanina afumata 2 l.s. ulei de masline 75 ml vin alb sec 2 oua 30 g cascaval ras (\"parmezan\") piper proaspat macinat

Timp Preparare:

1 minute

Mod De Preparare:

Pastele se pun la fiert in apa cu sare dupa care se lasa sa se scurga. In acest timp se taie slanina in cuburi mari si se prajeste in ulei. Se stinge cu vin alb, apoi se lasa sa fiarba cateva minute. Intr-un castron se amesteca ouale cu cascaval, sare si piper. Se amesteca sosul cu slanina, apoi se adauga ouale, cascavalul si pastele. Deasupra se pune putin piper dupa gust.

Grad Dificultate:

redusa

Mentiuni

Cca 580 kcal/portii. Se consuma cu salata \"ghetar\" cu rosii

Alte informatii despre: Penne alla Carbonara

Comentarii

Adauga comentariu