index | reclama | contact

Categorii




Parteneri

Produse naturiste
ziare
Curs BNR
Vremea (prognoza meteo)
Cadouri

lenjerie intima

dictionar englez roman

anunturi gratuite

anunturi auto

Sfatul zilei

Carnea de pui se va fierbe mai repede daca este stropita inainte cu zeama de lamaie.


Cornuri umplute cu şuncă, parizer, salam

Ingredientele Necesare:

10 cornuri, 200 g şuncă, parizer, salam, 100 g unt, 50 ml smīntīnă, un vīrf de linguriţă sare, un vīrf de cuţit piper

Timp Preparare:

Nespecificat

Mod De Preparare:

Şunca, salamul, parizerul (singure sau amestecate) se trec prin maşina de tocat de 2 ori, apoi se amestecă cu smīntīna, untul moale, sarea şi piperul. Cornurile se taie īn jumătăţi pe lungime; 10 jumătăţi se ung cu această compoziţie şi, apoi, se acoperă cu celelalte jumătăţi, aşezīndu-se īntr-o tavă, care se introduce īn cuptorul fierbinte cu 15 minute īnainte de servire; după 10 minute, se īntorc pe partea cealaltă. Se servesc fierbinţi ca gustare sau cu ceai.

Grad Dificultate:

avansata

Alte informatii despre: Cornuri umplute cu şuncă, parizer, salam

Comentarii

Adauga comentariu