index | reclama | contact

Categorii




Parteneri

Produse naturiste
ziare
Curs BNR
Vremea (prognoza meteo)
Cadouri

lenjerie intima

dictionar englez roman

anunturi gratuite

anunturi auto

Sfatul zilei

Cartofii fierți cu coajă păstrează 75% de vitamine, cei curățiți și fierți întregi—60—70%, iar cei tăiați bucățele — doar 35—50%. La fierberea cartofilor se va urmări ca apa să-i acopere cel mult cu l cm. 


Cornuri umplute cu şuncă, parizer, salam

Ingredientele Necesare:

10 cornuri, 200 g şuncă, parizer, salam, 100 g unt, 50 ml smîntînă, un vîrf de linguriţă sare, un vîrf de cuţit piper

Timp Preparare:

Nespecificat

Mod De Preparare:

Şunca, salamul, parizerul (singure sau amestecate) se trec prin maşina de tocat de 2 ori, apoi se amestecă cu smîntîna, untul moale, sarea şi piperul. Cornurile se taie în jumătăţi pe lungime; 10 jumătăţi se ung cu această compoziţie şi, apoi, se acoperă cu celelalte jumătăţi, aşezîndu-se într-o tavă, care se introduce în cuptorul fierbinte cu 15 minute înainte de servire; după 10 minute, se întorc pe partea cealaltă. Se servesc fierbinţi ca gustare sau cu ceai.

Grad Dificultate:

avansata

Alte informatii despre: Cornuri umplute cu şuncă, parizer, salam

Comentarii

Adauga comentariu