index | reclama | contact

Categorii




Parteneri

Produse naturiste
ziare
Curs BNR
Vremea (prognoza meteo)
Cadouri

lenjerie intima

dictionar englez roman

anunturi gratuite

anunturi auto

Sfatul zilei

Sare uleiul! Pentru a va feri de neplacerea ca atunci cand puneti uleiul la incins acesta sa sara pe peste tot, puneti putina sare in ulei.


Cornuri umplute cu şuncă, parizer, salam

Ingredientele Necesare:

10 cornuri, 200 g şuncă, parizer, salam, 100 g unt, 50 ml smīntīnă, un vīrf de linguriţă sare, un vīrf de cuţit piper

Timp Preparare:

Nespecificat

Mod De Preparare:

Şunca, salamul, parizerul (singure sau amestecate) se trec prin maşina de tocat de 2 ori, apoi se amestecă cu smīntīna, untul moale, sarea şi piperul. Cornurile se taie īn jumătăţi pe lungime; 10 jumătăţi se ung cu această compoziţie şi, apoi, se acoperă cu celelalte jumătăţi, aşezīndu-se īntr-o tavă, care se introduce īn cuptorul fierbinte cu 15 minute īnainte de servire; după 10 minute, se īntorc pe partea cealaltă. Se servesc fierbinţi ca gustare sau cu ceai.

Grad Dificultate:

avansata

Alte informatii despre: Cornuri umplute cu şuncă, parizer, salam

Comentarii

Adauga comentariu