index | reclama | contact

Categorii




Parteneri

Produse naturiste
ziare
Curs BNR
Vremea (prognoza meteo)
Cadouri

lenjerie intima

dictionar englez roman

anunturi gratuite

anunturi auto

Sfatul zilei

Verificarea ciupercilor se poate face fie cu un obiect din argint (lingurita) ce se pune in apa in care fierb ciupercile si care, in cazul ciupercilor otravitoare, se innegreste, fie cu patrunjelul verde, care se ingalbeneste in prezenta otravii, sau cu o jumatate de ceapa care se albastreste sau se innegreste cand ciupercile sunt otravitoare.


Branza de burduf

Ingredientele Necesare:

1/2 kg brīnză sau caş de oaie proaspăt, 50-100 ml bere, 100 ml smīntīnă, 4-5 sardele, chimen, ceapă, sare.

Timp Preparare:

Nespecificat

Mod De Preparare:

Branza se mărunţeşte cu furculiţa, caşul se trece prin maşina de tocat, se adaugă berea, smīntīna, sardelele, o linguriţă rasă de chimen măcinat şi ceapă rasă; compoziţia se amestecă bine şi se sărează după gust. Compoziţia se serveşte īn aceeasi zi, aranjată pe platou, ornată cu măsline şi gogoşari.

Grad Dificultate:

medie

Alte informatii despre: Branza de burduf

Comentarii

Adauga comentariu