index | reclama | contact

Categorii




Parteneri

Produse naturiste
ziare
Curs BNR
Vremea (prognoza meteo)
Cadouri

lenjerie intima

dictionar englez roman

anunturi gratuite

anunturi auto

Sfatul zilei

Ouale se tin in apa rece cam 5-6 miute dupa ce s-au fiert pentru a se putea decoji mai usor. Un ou moale e gata intr-un minut, unul cleios in 3 minute, iar unul tare in 5 minute de cand a inceput apa sa fiarba.


Branza de burduf

Ingredientele Necesare:

1/2 kg brīnză sau caş de oaie proaspăt, 50-100 ml bere, 100 ml smīntīnă, 4-5 sardele, chimen, ceapă, sare.

Timp Preparare:

Nespecificat

Mod De Preparare:

Branza se mărunţeşte cu furculiţa, caşul se trece prin maşina de tocat, se adaugă berea, smīntīna, sardelele, o linguriţă rasă de chimen măcinat şi ceapă rasă; compoziţia se amestecă bine şi se sărează după gust. Compoziţia se serveşte īn aceeasi zi, aranjată pe platou, ornată cu măsline şi gogoşari.

Grad Dificultate:

medie

Alte informatii despre: Branza de burduf

Comentarii

Adauga comentariu