index | reclama | contact

Categorii




Parteneri

Produse naturiste
ziare
Curs BNR
Vremea (prognoza meteo)
Cadouri

lenjerie intima

dictionar englez roman

anunturi gratuite

anunturi auto

Sfatul zilei

La prepararea ciorbei legumele congelate se vor arunca de odată în apa clocotită, fără a le dezgheța în prealabil, astfel in ele se vor păstra mai bine vitaminele. 


Glazura de Ciocolata

Ingredientele Necesare:

200g ciocolata menaj, 100g unt, o ligura rom, o lingura de albus de ou

Timp Preparare:

Nespecificat

Mod De Preparare:

Ciocolata se rupe in bucati, se pune intr-o oala mica si se topste pe bain marine. Cind s-a topit ciocolata se freaca cu untul si romul. Dupa ce s-a racit, se freaca cu albusul de ou. Daca albusul se pune in glazura calda se poate brinzi compozitia. Rolul albusului este sa faca lucioasa glazura.

Grad Dificultate:

redusa

Galerie Foto:

 

Alte informatii despre: Glazura de Ciocolata

Comentarii

Adauga comentariu