index | reclama | contact

Categorii




Parteneri

Produse naturiste
ziare
Curs BNR
Vremea (prognoza meteo)
Cadouri

lenjerie intima

dictionar englez roman

anunturi gratuite

anunturi auto

Sfatul zilei

Pentru eliminarea mirosului neplacut al pestelui, se tine cam 1 ora in apa rece si 2-3 lingurite de otet.


Crema de cafea

Ingredientele Necesare:

Pentru 1/2 litru de lapte se iau 100 g esenta de cafea naturala tare, 4 oua, 2 pahare zahar, 3 linguri faina

Timp Preparare:

Nespecificat

Mod De Preparare:

Intr-o cratita cu lapte care clocoteste se toarna esenta de cafea tare, se acopera cu un capac si se lasa sa stea pe masa timp de 15 minute. Se freaca bine ouale cu zaharul si faina si se toarna laptele putin cite putin, amestecind mereu cu lingura. Se pune la foc potrivit si se continua sa se amestece ca sa nu se prinda compozitia de fund. Se va freca foarte repede mai ales atunci cind compozitia incepe sa dea in clocot, pentru a nu se forma cocolosi. Se ia de pe foc si se mai bate citva timp. Daca in crema s-au format cocolosi, se va pune imediat cratita cu crema intr-un vas cu apa rece, se va turna in crema o lingura de apa rece si se va bate pina cind cocolosii dispar.

Grad Dificultate:

redusa

Mentiuni

Este un preparat absolut delicios care le va placea cu siguranta celor dragi.Pofta Buna

Alte informatii despre: Crema de cafea

Comentarii

Adauga comentariu