index | reclama | contact

Categorii




Parteneri

Produse naturiste
ziare
Curs BNR
Vremea (prognoza meteo)
Cadouri

lenjerie intima

dictionar englez roman

anunturi gratuite

anunturi auto

Sfatul zilei

Cartofii fierți cu coajă păstrează 75% de vitamine, cei curățiți și fierți întregi—60—70%, iar cei tăiați bucățele — doar 35—50%. La fierberea cartofilor se va urmări ca apa să-i acopere cel mult cu l cm. 


Aluat frantuzesc

Ingredientele Necesare:

400 g faina 1 lingurita praf de copt 1 lingurita sare 150 g unt sau margarina 2 Oua

Timp Preparare:

1 minute

Mod De Preparare:

Din ingrediente se framanta un aluat compact. Se infasoara intr-o carpa umeda si se pune la rece in frigider timp de o ora. Se intinde in forma de placinta sau de marimea unei tavi. Se incalzeste cuptorul la 220C. Se unge o tava, se pune aluatul, se impunge cu furculita in mai multe locuri si se acopera dupa gust. Se lasa la cuptor 20-25 minute. meniu acasa prescurtari revenire

Grad Dificultate:

redusa

Alte informatii despre: Aluat frantuzesc

Comentarii

Adauga comentariu