index | reclama | contact

Categorii




Parteneri

Produse naturiste
ziare
Curs BNR
Vremea (prognoza meteo)
Cadouri

lenjerie intima

dictionar englez roman

anunturi gratuite

anunturi auto

Sfatul zilei

Pentru eliminarea mirosului neplacut al pestelui, se tine cam 1 ora in apa rece si 2-3 lingurite de otet.


sos romanesc

Ingredientele Necesare:

20-25 g faina, o lingurita de ceapa rasa fin, 2-3 linguri ulei, 1/4 l suc rosii, completata cu 1/4 l apa, patrunjel, telina, marar, sare.

Timp Preparare:

20 minute

Mod De Preparare:

Primul pas in realizarea acestui fel de mancare este o inarmarea cu o buna dispozitie pentru gatit. Al doilea pas este prajirea la foc mic a fainei. Atentie, faina se amesteca mereu, pina cind se rumeneste si capata culoarea maro deschis. Dupa ce se trage tigaia de pe foc, se adauga ceapa si grasimea si se amesteca un minut. Se stinge apoi cu suc de rosii.Ca un ultim pas tigaia se pune iar pe foc si se amesteca avand grija sa nu sa nu se faca cocoloase si apoi se toarna peste mincarea pentru care a fost pregatit.

Grad Dificultate:

redusa

Alte informatii despre: sos romanesc

Comentarii

Adauga comentariu