index | reclama | contact

Categorii




Parteneri

Produse naturiste
ziare
Curs BNR
Vremea (prognoza meteo)
Cadouri

lenjerie intima

dictionar englez roman

anunturi gratuite

anunturi auto

Sfatul zilei

Pentru prepararea supelor crème se adauga lapte mai mult decat apa, si dupa ce a fiert supa si a fost pusa in farfurii se adauga smantana, unt si branza rasa.


sos frantuzesc

Ingredientele Necesare:

125 gr. smintina, 1 lingura rasa faina, 2 galbenusuri, 50 gr. unt de sardele, sare, piper, zeama de lamiie

Timp Preparare:

20 minute

Mod De Preparare:

Se ia smantana si faina , galbenusurile si untul de sardele (pregatit din 50 gr. unt amestecat cu o lingurita pasta de ansoa si un galbenus fiert trecut prin sita) si se pun pe foc intr-o cratita (pe abur). Se bate totul pana veti obtine un sos gros peste care se adauga sare, piper si zeama de lamie.

Grad Dificultate:

redusa

Alte informatii despre: sos frantuzesc

Comentarii

Adauga comentariu