index | reclama | contact

Categorii




Parteneri

Produse naturiste
ziare
Curs BNR
Vremea (prognoza meteo)
Cadouri

lenjerie intima

dictionar englez roman

anunturi gratuite

anunturi auto

Sfatul zilei

Pentru eliminarea mirosului neplacut al pestelui, se tine cam 1 ora in apa rece si 2-3 lingurite de otet.


sos de vin pentru peste rasol

Ingredientele Necesare:

50 g unt sau untdelemn, 30 g faina, 2 galbenusuri, 100 ml smintina, 200 ml vin alb sec, 1/2 l supa in care a fiert pestele.

Timp Preparare:

Nespecificat

Mod De Preparare:

Se ia faina, untul sau untdelemnul si se pun intr-o cratita tinuta un minut la foc mic. Se adauga treptat, in 2-3 randuri, supa fierbinte, amestecind bine pina se desfac cocoloasele. Se toarna apoi vinul si se lasa sa fiarba 2-3 clocote ca sa se lege. Se ia smantana cu care se vor freca galbenusurile. In functie de gust se poate adauga si o lingura de mustar dulce. Se pun apoi aceste ingrediente in sosul fierbinte si se amesteca. La final adaugati putin marar si patrunjel pentru a da gust sosului. Pofta Buna.

Grad Dificultate:

redusa

Alte informatii despre: sos de vin pentru peste rasol

Comentarii

Adauga comentariu