index | reclama | contact

Categorii




Parteneri

Produse naturiste
ziare
Curs BNR
Vremea (prognoza meteo)
Cadouri

lenjerie intima

dictionar englez roman

anunturi gratuite

anunturi auto

Sfatul zilei

Fazanul este un fel de carne delicios, asemanator la gust cu puiul, cu pielita mai groasa care capata un gust delicios daca in procesul de preparare se adauga bere.


salata poienita cu ciuperci

Ingredientele Necesare:

500 gr ciuperci
80 ml otet de mere 5%
120 ml ulei
3 frunze dafin
10 boabe piper
2,3 catei de usturoi
1 lingurita de sare
500 gr carne tocata
2 fire ceapa verde
1 legatura patrunjel
1/2 kg cartofi
mazare
4 oua fierte
100 gr branza, sau cascaval
smantana, sau iaurt
5 morcovi fierti

Timp Preparare:

120 minute

Mod De Preparare:

Se marineaza ciupercile in felul urmator:
2-3 catei de usturoi pisati, 80 ml otet de mere, 120 ml ulei, 1 lingurita de sare, 10 boabe de mustar si 3-4 frunze de dafin, impreuna cu ciupercile se pun intr-o cratita acoperita si se lasa sa dea in clocot, dupa care se da focul mic si se lasa inca 5 minute la fiert.

Apoi se pune folie intr-o forma si se aseaza ciupercile una langa alta, invers. Legumele, carnea si ouale se fierb. (Idee: daca folositi carne de pui, cu ocazia asta puteti face si supa fierband carnea cu morcovii, iar deasupra lor, pe aburi, cartofii si mazarea)

Se dau pe razatoare legumele si ouale, se pun separat.

Peste ciuperci se aseaza ceapa verd si patrunjelul tocate, apoi se pun cartofii rasi, care se indeasa cu mana. Deasupra se aseaza mazarea, pe care o presam putin peste cartofi. Peste radeti cascavalul si turnati smantana. Urmeaza carnea tocata care in prealabil o amestecati cu ouale fierte si rase. Ultimul strat e cel de morcovi rasi. Acoperiti totul si lasati 1 ora ca sa se patrunda aromele.

Se rastoarna cu grija pe o farfurie.

Grad Dificultate:

medie

Alte informatii despre: salata poienita cu ciuperci

Comentarii

Adauga comentariu