index | reclama | contact

Categorii




Parteneri

Produse naturiste
ziare
Curs BNR
Vremea (prognoza meteo)
Cadouri

lenjerie intima

dictionar englez roman

anunturi gratuite

anunturi auto

Sfatul zilei

Cartofii fierți cu coajă păstrează 75% de vitamine, cei curățiți și fierți întregi—60—70%, iar cei tăiați bucățele — doar 35—50%. La fierberea cartofilor se va urmări ca apa să-i acopere cel mult cu l cm. 


salata de andive

Ingredientele Necesare:


800 g andive,
3 linguri untdelemn,
2 linguri otet,
3 linguri mustar,
sare si piper dupa gust

Timp Preparare:

30 minute

Mod De Preparare:

Se iau andivele si se indeparteaza foile vestede de pe acestea. Se spala bine de tot, se taie intai in 2 apoi batoane de cate 3 cm. Se pune sare.

Dupa ce andivele au fost asezate pe un platou se incepe pregatirea sosului. Astfel se ia mustarul si uleiul si se freaca, se adauga si otet amestecandu-se continuu.

Sosul obtinut se toarna peste andive. Pofta Buna.

Grad Dificultate:

redusa

Alte informatii despre: salata de andive

Comentarii

Adauga comentariu