index | reclama | contact

Categorii




Parteneri

Produse naturiste
ziare
Curs BNR
Vremea (prognoza meteo)
Cadouri

lenjerie intima

dictionar englez roman

anunturi gratuite

anunturi auto

Sfatul zilei

Cartofii copti in coaja sau fierti in coaja isi pastreaza vitaminele mai degraba decat cei care au fost curatati inainte.


salata de vinete cu maioneza

Ingredientele Necesare:

2 kg de vinete,
3 oua (pentru maioneza - 2 fierte si unul crud) ,
o ceapa medie

Timp Preparare:

Nespecificat

Mod De Preparare:

Se iau vinetele si se coc dupa care se curata si se lasa la scurs cam 4-5 ore. Se toaca marunt. La fel de marunt se taie si ceapa care se amesteca cu vinetele. Se adauga sare.

Urmatorul pas este realizarea maionezei. Aceasta se face din amestecul a 2 galbenusuri de oua, fierte si pisate marunt si un galbenus crud. Se adauga ulei si se amesteca continuu. La sfarsit se adauga o lingura de mustar.

Se pune maioneza peste vinete. Se consuma preferabil rece.

Grad Dificultate:

medie

Alte informatii despre: salata de vinete cu maioneza

Comentarii

Adauga comentariu