index | reclama | contact

Categorii




Parteneri

Produse naturiste
ziare
Curs BNR
Vremea (prognoza meteo)
Cadouri

lenjerie intima

dictionar englez roman

anunturi gratuite

anunturi auto

Sfatul zilei

Ceapa se caleste in putin ulei cu apa, pentru a elimina efectele toxice ale prajirii cepei numai in ulei.


salata de legume italiana

Ingredientele Necesare:

morcovi 350 g
albitura 200 g
telina 200 g
fasole verde (conserva) 300 g
mazare verde (conserva) 300 g
maioneza 700 g
mustar 30 g
sardele 1 cutie
oua 6 buc
marar tocat 1 leg
otet 20 ml
piper
sare

Timp Preparare:

30 minute

Mod De Preparare:

Se iau morcovii, telina si albiturile se pun in apa cu sare si se fierb. Dupa ce s-au fiert se scurg, la fel ca pastele, se lasa la racit si se taie cubulete. Fasolea verde se taie si ea. Se ia mazarea, se pune peste celelate legume. Se fierb ouale, se decojesc si se toaca apoi marunt. Se face maiononeza care se amesteca cu mustar, piper iar peste se dilueaza cu otet amestecat cu apa. Se toaca marunt marar si se pune peste continut. Se iau sardelele si se amesteca cu legumele si maioneza.

Grad Dificultate:

redusa

Alte informatii despre: salata de legume italiana

Comentarii

Adauga comentariu