index | reclama | contact

Categorii




Parteneri

Produse naturiste
ziare
Curs BNR
Vremea (prognoza meteo)
Cadouri

lenjerie intima

dictionar englez roman

anunturi gratuite

anunturi auto

Sfatul zilei

La prepararea icrelor este bine sa se foloseasca neaparat apa minerala sau sifon rece, pentru a le face mai consistente.


salata de legume de iarna

Ingredientele Necesare:

cartofi 1 kg
fasole alba 200 g
fasole verde (conserva) 250 g
mazare verde(conserva) 250 g
castraveti in otet 200 g
gogosari in otet 100 g
ulei 60 g
otet 40 ml
sare

Timp Preparare:

20 minute

Mod De Preparare:

Se pune pe foc apa cu o lingura de sare. artofii se spala. se pun in apa cu sare la fiert dupa cere se curata si se taie felii subtiri. Se ia fasolea alba se pune si ea la fiert, schimbandu-se apa de 3-4 ori dupa care se scurge apa si se lasa la racit. Se taie fasolea, castravetii si gogosarii, se amesteca cu toate celelalte componente, se adauga mazarea. Se pune ulei si otet subtiat cu apa. Se sareaza. Pofta Buna.

Grad Dificultate:

redusa

Alte informatii despre: salata de legume de iarna

Comentarii

Adauga comentariu