index | reclama | contact

Categorii




Parteneri

Produse naturiste
ziare
Curs BNR
Vremea (prognoza meteo)
Cadouri

lenjerie intima

dictionar englez roman

anunturi gratuite

anunturi auto

Sfatul zilei

Alimentele cu cele mai multe toxine, care trebuie evitate la consum, sunt margarina vegetala,guma de mestecat, uleiul de mustar, mezelurile si bauturile racoritoare, prajelile si chipsurile.


salata de legume cu macrou afumat

Ingredientele Necesare:


500 gr. legume (morcov,mazare, porumb)
300gr. macrou afumat
1 ceapa
2 oua fierte
1 lingura stafide
200 gr. smatana
1 legatura marar
1 lingurita hrean, sare, piper

Timp Preparare:

Nespecificat

Mod De Preparare:

Se pun la fiert legumele. Se taie ceapa marunt. Se asteapta ca legumele sa se raceasca dupa care se amesteca cu ceapa si stafide. Se ia macroul se curata si se taie cubulete. Se pune peste legume alaturi de smantana, hrean si marar. Se pune sare si piper. Se fierb oulae si se taie felii. Se pun peste continut ca ornament.

Grad Dificultate:

redusa

Alte informatii despre: salata de legume cu macrou afumat

Comentarii

Adauga comentariu