index | reclama | contact

Categorii




Parteneri

Produse naturiste
ziare
Curs BNR
Vremea (prognoza meteo)
Cadouri

lenjerie intima

dictionar englez roman

anunturi gratuite

anunturi auto

Sfatul zilei

Cartofii fierți cu coajă păstrează 75% de vitamine, cei curățiți și fierți întregi—60—70%, iar cei tăiați bucățele — doar 35—50%. La fierberea cartofilor se va urmări ca apa să-i acopere cel mult cu l cm. 


salata de fasole boabe

Ingredientele Necesare:

o cutie de fasole fiarta, 2-3 ridichi, 2 cepe verzi, o lingura de otet pentru salate,o lingura de ulei de masline, sare dupa gust.

Timp Preparare:

20 minute

Mod De Preparare:

Se toaca ceapa, ridichiile si se pun in castronul in care este fasolea. Peste se toarna otet, ulei si sare. Se pune fasolea intr-un castron,se toaca ceapa si ridichile se amesteca cu fasolea, otetul, uleiul si sarea.

Grad Dificultate:

redusa

Alte informatii despre: salata de fasole boabe

Comentarii

Adauga comentariu