index | reclama | contact

Categorii




Parteneri

Produse naturiste
ziare
Curs BNR
Vremea (prognoza meteo)
Cadouri

lenjerie intima

dictionar englez roman

anunturi gratuite

anunturi auto

Sfatul zilei

Alimentele cu cele mai multe toxine, care trebuie evitate la consum, sunt margarina vegetala,guma de mestecat, uleiul de mustar, mezelurile si bauturile racoritoare, prajelile si chipsurile.


salata bulgareasca

Ingredientele Necesare:

salata verde, ardei gras, morcov, rosii, oua fierte si cascaval

Timp Preparare:

30 minute

Mod De Preparare:

Se ia salata si dupa ce se spala se taie marunt pe un fund de lemn. La fel se procedeaza si cu ardeiul. Se adauga salata si ardeiul intr-un bol iar peste se rade un morcov. Se ia rosia se taie in 4 sferturi. Ouale se fierb, se curata si se curata si ele in 4 sferturi si se adauga, ca si rosiile peste continutul initial.

In final se pun ulei, otet si sare si se rade peste branza sau cascaval.

Grad Dificultate:

redusa

Alte informatii despre: salata bulgareasca

Comentarii

Adauga comentariu