index | reclama | contact

Categorii




Parteneri

Produse naturiste
ziare
Curs BNR
Vremea (prognoza meteo)
Cadouri

lenjerie intima

dictionar englez roman

anunturi gratuite

anunturi auto

Sfatul zilei

La prepararea icrelor este bine sa se foloseasca neaparat apa minerala sau sifon rece, pentru a le face mai consistente.


tuburi cu piept de pui

Ingredientele Necesare:

tuburi 400 g
pept de pui tocat 200 g
mazare 150g
costita tocata 50 g
rosii 4
unt 30 g
ulei 2 linguri
ceapa 1 / 2
telina 1 / 4
morcov 1 / 2
vina alb sec
piper
sare

Timp Preparare:

30 minute

Mod De Preparare:

Se pune apa la clocotit. Cand incepe sa clocoteasca apa se varsa pieptul de pui si se lasa cca 5 minute. Se scoate se taie bucatele. Ceapa, morcovul si teline se taie marunt. Se ia untul se unge o tigaie si se pune ulei iar in tigaie se pune pieptul de pui, ceapa, morcovul si telina. Se lasa cateva minute, pana puiul se rumeneste putin, dupa care se adauga costita, sare si piper. Se amesteca continutul si se adauga mazare si rosii. Atentie rosiile se decojesc inainte sa se puna in tigaie si se taie marunt. Se stropeste din cand in cand cu vin alb. Pastele se fierb separat si dupa ce se strecoare se pun intr-un bol peste care se toarna sosul facut. Se amesteca bine.

Grad Dificultate:

redusa

Alte informatii despre: tuburi cu piept de pui

Comentarii

Adauga comentariu