index | reclama | contact

Categorii




Parteneri

Produse naturiste
ziare
Curs BNR
Vremea (prognoza meteo)
Cadouri

lenjerie intima

dictionar englez roman

anunturi gratuite

anunturi auto

Sfatul zilei

Carnea de pui se va fierbe mai repede daca este stropita inainte cu zeama de lamaie.


spirale cu sos picant

Ingredientele Necesare:

spirale 400 g
vin alb sec 1 / 2
usturoi 2 catei
bulion de rosii 2 linguri
frunze busuioc
ardei iute rosu
ulei
sare
cascaval ras

Timp Preparare:

30 minute

Mod De Preparare:

Se ia usturoiul, se curata si se toaca marunt. Se amesteca cu ulei si unt, se adauga putin bulion de rosii, dupa care se amesteca bine si se pune intr-o tigaie la rumenit. Se adauga peste busuioc tocat.
Dupa ce s-a rumenit putin se ia de pe foc, se stinge cu vin si se lasa la racit. Se adauga sare si ardei iute dupa care se pune la fiert pana da in clocot. Separat se fierb spiralele in apa cu sare, se strecoare si peste se toarna sosul( din care se extrage ardeiul ). Se presare peste cu cascaval ras. Atentie, este un fel de mancare condimentat.

Grad Dificultate:

redusa

Alte informatii despre: spirale cu sos picant

Comentarii

Adauga comentariu