index | reclama | contact

Categorii




Parteneri

Produse naturiste
ziare
Curs BNR
Vremea (prognoza meteo)
Cadouri

lenjerie intima

dictionar englez roman

anunturi gratuite

anunturi auto

Sfatul zilei

Pentru prepararea supelor crème se adauga lapte mai mult decat apa, si dupa ce a fiert supa si a fost pusa in farfurii se adauga smantana, unt si branza rasa.


spaghetti cu cognac

Ingredientele Necesare:

spaghetti 500g
sunca 100g
unt 50g
ceapa
faina - o lingura
smantana - 1 pahar
mar 1/4
cognac 1 lingura
cascaval ras 50 g
sare
piper

Timp Preparare:

40 minute

Mod De Preparare:

Se ia o cratita care se unge cu unt. Peste se pune faina. Se curata ceapa si se taie marunt. Marul se taie si el marunt. Se adauga ceapa si marul in tigaie dupa care se acopera tigaia cu un capac. Focul trebuie sa fie slab. Se tine la fiert 15 minute in acest timp amestecandu-se din cand in cand.
Dupa ce au fiert, peste se stropeste cu cognac, se adauga smantana si cascaval si se pune iar pe foc.
Separat se fierb spaghettele in apa cu sare. Dupa ce au fiert se scurg si peste se toarna sosul . Sunca se taie felii si se pune peste spaghette.

Grad Dificultate:

redusa

Alte informatii despre: spaghetti cu cognac

Comentarii

Adauga comentariu