index | reclama | contact

Categorii




Parteneri

Produse naturiste
ziare
Curs BNR
Vremea (prognoza meteo)
Cadouri

lenjerie intima

dictionar englez roman

anunturi gratuite

anunturi auto

Sfatul zilei

Pentru prepararea supelor crème se adauga lapte mai mult decat apa, si dupa ce a fiert supa si a fost pusa in farfurii se adauga smantana, unt si branza rasa.


spaghetti a la fiorentina

Ingredientele Necesare:

100 g. spaghetti, 200 g. spanac (fiert sau congelat), 150 g. bacon, 100 g. smantana, sare, ulei, piper macinat.

Timp Preparare:

20 minute

Mod De Preparare:

Se iau pastele, se pun la fiert in apa cu sare. Se ia baconul si se prajeste intr-o tigaie in care s-a pus putin ulei. Peste bacon se adauga spanacul spalat si curatat, putina apa, sare si piper. Se tine pe foc mic 5 minute. Se adauga apoi smantana si pastele. Se amesteca bine si se pune in farfurii. Sa aveti Pofta.

Grad Dificultate:

redusa

Alte informatii despre: spaghetti a la fiorentina

Comentarii

Adauga comentariu